HTML

Asztrológiai eszközök

2012.11.19. 00:14 ulrikzsici

Kereszt és Triangle Spread
Ez a kérdés spread használnak kérdezni általános irányát querent életének felfedezéséhez. Ahhoz, hogy ezt terjedésének összpontosít kérdést a kártyákat, és kattintson.

Mi az asztrológia?

Az asztrológia tanulmányozása összefüggéseit égi események viselkedést a földön, különösen korrelációk ami nem magyarázható a gravitáció, a mágnesesség, vagy más erők, amelyek jól megalapozott a fizika és más tudományok területén.

A "égi esemény" minden olyan esemény az égen. Például, a nap felkel egy égi esemény, vagy két bolygó ugyanazon a helyen az égen egy égi esemény. Az égi jelenség olyan égitest, függetlenül attól, hogy a Nap, a Hold, a bolygó, egy aszteroida, üstökös, csillag, fekete lyuk, kvazár vagy más égitest.

Az égi esemény nem vezethet a fizikai test is, mint amikor például a Hold északi csomópont (mint azt fogja tapasztalni, a Hold North Node nem egy fizikai tárgy) található a keleti horizonton. A keleti horizont persze csak ha az ég a horizont a föld a keleti, és ezért nem a fizikai test, mint egy bolygó vagy csillag.

Egyesek azt mondják, hogy a Hold, az a hely az árapály az óceán lesz, mint egy példa egy asztrológiai befolyása, de az összefüggés az óceán árapály helyzete a hold is magyarázható a gravitáció, így ez nem igazán asztrológiai hogy a szabályokat, amelyek asztrológusok általában nem magyarázható a gravitáció vagy más erők ismert a tudomány számára.

Asztrológia által használt gyakorlatilag minden fejlett civilizáció több ezer éves, de szinte mindig nagyon ellentmondásos is. Ma szkepticizmust asztrológia olyan erős, mint valaha, és sok jó oka van. Az asztrológia gyökerei az ősi időkben, amikor a kevésbé tudományos módszereket használnak, és a babona volt burjánzó sok ilyen civilizációk.

Szólj hozzá!

Címkék: csillagászat aztrologia

A bejegyzés trackback címe:

https://fontos-asztro.blog.hu/api/trackback/id/tr604913821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása